Teippaukset ovat mainio tapa mainostaa

Teippaukset ovat mainio tapa mainostaa

Teipataan.fi tarjoaa mm. ikkunatummennus- ja mainosteippauspalveluita henkilö- ja yritysasiakkaille ympäri pääkaupunkiseutua, 8 vuoden kokemuksella. Mainosteippaus on yksi perinteinen mainostamistapa, joka ei ole menettänyt kannattavuuttaan verkkomainonnan merkityksen kasvaessa. Tämä johtuu siitä, että mainosteippaukset toimivat hieman eri tavalla, kuin esimerkiksi lehti- tai bannerimainos. Mainoskäyttöön tehdyt auto- tai ikkunateippaukset tuovat yrityksen brändin näkyviin kadulla tai yleisesti siellä, missä

Teipataan.fi tarjoaa mm. ikkunatummennus- ja mainosteippauspalveluita henkilö- ja yritysasiakkaille ympäri pääkaupunkiseutua, 8 vuoden kokemuksella.

Mainosteippaus on yksi perinteinen mainostamistapa, joka ei ole menettänyt kannattavuuttaan verkkomainonnan merkityksen kasvaessa. Tämä johtuu siitä, että mainosteippaukset toimivat hieman eri tavalla, kuin esimerkiksi lehti- tai bannerimainos.

Mainoskäyttöön tehdyt auto- tai ikkunateippaukset tuovat yrityksen brändin näkyviin kadulla tai yleisesti siellä, missä ihmiset kulkevat. Moni saattaa ohittaa tai käydä sisällä liikkeessä vain sen mukaan, miltä sen julkisivu näyttää. Hyvin tehty mainosteippaus antaa välittömän kuvan yrityksen toiminnasta ja tekee tilasta kutsuvamman, näin herättäen ohikulkijan mielenkiinnon.

Toisaalta, mainosteippaukset sopivat hyvin myös kuljetuskalustoon päälle, erilaisiin tapahtumiin ja muihin promootio -tarkoituksiin. Teipit voi asentaa niin ikkunoihin, seiniin, lattioihin ja kattoihin. Teippaukset ovat mainio tapa tehostaa markkinointia antamalla positiivinen kuva yrityksestä juuri siellä, missä halutaan.

Teipataan.fi – Ammattitaitoista teippausta

Habbal brothers on pääkaupunkiseudulla toimiva monimuotoisten tarrauspalveluiden ammattilainen. Palveluihin kuuluu niin kaikenlaiset mainosteippaukset, julkisivujen ikkunateippaukset, ikkunatummennukset, vene- ja autoteippaukset sekä muut vastaavat palvelut. Lisäksi yhtiö tarjoaa erikseen myös tarrat, opasteet ja suurkuvatulosteet kaikenlaisiin tarpeisiin.

Ennen töiden alkua asiakkaan toiveet kuunnellaan huolella ja näiden pohjalta lähdetään rakentamaan toimiva, kustannustehokas palvelukokonaisuus. Jos asiakasyrityksellä ei ole vakiintunutta brändiä tai sitä halutaan uudistaa, Teipataan.fi voi ottaa ohjat sen suunnittelussa. Töiden alkukartoituksessa käydään läpi näitä asioita. Alkukartoitus on maksuton.

Yhtiön käytössä kaikki tarvittavat ja asianmukaiset välineet, tarraleikkureista tulostimiin, sekä laadukkaat, Suomen ilmastoa ja kulutusta hyvin kestävät materiaalit. Materiaaleja on monenlaisia, satoja eri värejä ja kolme sävyä (matta, kiiltävä, kuultava.) Käytetyille materiaaleille annetaan valmistajien omat, pitkät takuut.

Palvelut toteutetaan 8 vuoden kokemuksen tuomalla osaamisella, aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, tyytyväisyystakuulla. Palvelut asiakkaille kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Teipataan.fi / Habbal brothers avoin yhtiö
2957756-7
Kivikonlaita 34, 00940 Helsinki
puh. 044 309 7729
stefan.habbal@gmail.com

ikkunateippausta.fi

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *